Produse pentru fenex dm praf proteic (27)

Concentrat de Proteine de Soia 60% – Grad de Alimentație

Concentrat de Proteine de Soia 60% – Grad de Alimentație

Concentratul de proteine din soia (SPC) este un produs purificat obținut din făina de soia decorticată și degresată, prăjită prin separarea carbohidraților (zaharuri solubile) utilizând cea mai recentă tehnologie de extracție de vârf din UE.
Proteina din zer (concentrat + izolat) aromă de vanilie - WPC + WPI aromă de vanilie, îndulcit cu stevia

Proteina din zer (concentrat + izolat) aromă de vanilie - WPC + WPI aromă de vanilie, îndulcit cu stevia

Un supliment proteic care combină concentratul și izolatul de proteină din zer cu aromă de vanilie. Îndulcit cu un îndulcitor natural - glicoside de steviol. Formulare exemplu.
Pudră de zer demineralizată - WP Demi

Pudră de zer demineralizată - WP Demi

Pudra de zer demineralizată (WP Demi) este pudră de zer cu conținut mineral redus, acest produs este perfect pentru formulele pentru sugari și aplicațiile alimentare axate pe sănătate.
PANE ANTICO® - Amestec de Pâine Bogat în Fibre și Germeni de Grâu

PANE ANTICO® - Amestec de Pâine Bogat în Fibre și Germeni de Grâu

Amestec pentru pâine de dimensiuni mari și medii, cu miez întunecat, găuri mari și note aromatice intense de prăjire. Format: 25 kg Dozare: 100%
ETICHETĂ ALBĂ CREATINĂ MONOHIDRAT PULBERE

ETICHETĂ ALBĂ CREATINĂ MONOHIDRAT PULBERE

Ambalăm Creatină Monohidrată cu lingură dozatoare în imaginea mărcii dumneavoastră. Putem ambala Doypacks de la 100g până la borcane de 1kg.
Lapte de zer demineralizat (DEMI)

Lapte de zer demineralizat (DEMI)

Pudra de zer demineralizată (DEMI) este obținută prin îndepărtarea unei părți din mineralele din zerul dulce lichid. În funcție de scop, sunt combinate multe tehnici: schimb de ioni, electrodializă, ultrafiltrare, microfiltrare sau nanofiltrare. Foodcom S.A. oferă o gamă largă de pulberi demineralizate conform cerințelor: - 20% pudră de zer demineralizată - un excelent agent de umplutură fără gust sărat, - 40%, 50% pudră de zer demineralizată - cele mai populare pentru fabricarea ciocolatei și a produselor de patiserie, - 70% pudră de zer demineralizată, - 90% pudră de zer demineralizată. Pudra de zer demineralizată (90% demineralizare) este adesea utilizată în fabricarea laptelui praf pentru sugari. Aceasta permite obținerea unei compoziții mai apropiate de laptele matern.
Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentratul de proteine din lapte (MPC) este un lapte praf concentrat, care conține de obicei 80% proteine din lapte. Este produs din lapte degresat proaspăt și pasteurizat prin filtrare și uscare prin pulverizare. Raportul ridicat de proteine și conținutul scăzut de lactoză fac ca acest produs să fie utilizat pe scară largă în producția de alimente cu conținut scăzut de carbohidrați și băuturi îmbogățite cu proteine. Poate fi, de asemenea, adăugat, printre altele, la produse de patiserie, deserturi, produse de creștere, băuturi lactate, sosuri și brânzeturi.
Phos K - Inductor de rezistență a plantelor

Phos K - Inductor de rezistență a plantelor

PHOS K este un inducteur de rezistență al plantelor dezvoltat pentru a ajuta plantele să depășească mai multe dificultăți în timpul înfloririi, fixării fructelor, creșterii și maturării fructelor. Beneficiile acestui produs provin din reacția dintre fosfor și potasiu, care sunt rapid asimilate de frunze și rădăcini. PHOS K este o soluție pe bază de fosfit care stimulează sinteza fitoalexinelor și crește rezistența naturală a tuturor culturilor împotriva ciupercilor și bacteriilor. Aspect: Lichid Incolor Aplicare: Foliară și Fertigare Ambalaj: 1L - 5L - 20L - 1000L
Făină de Năut 1000g

Făină de Năut 1000g

Năutul este o leguminoasă dintr-o grupă de plante cu păstăi. Năutul este o sursă excelentă de proteine și aminoacizi esențiali, astfel încât poate înlocui carnea. Este o sursă de carbohidrați complecși și fibre. Năutul oferă organismului diverse vitamine și minerale, inclusiv cantități semnificative de fosfor, vitamina B9, fier, zinc, magneziu și potasiu. De asemenea, conține acizi grași nesaturați. Năutul are un conținut scăzut de calorii și un indice glicemic redus, iar fibra pe care o conține ajută la reducerea nivelului de trigliceride și a colesterolului „rău”. Năutul este apreciat în special de vegani și de persoanele cu alergii. Făina de năut este obținută din aceste leguminoase și, prin urmare, această făină se caracterizează printr-un conținut unic de proteine, în timp ce gustul său este similar cu cel umami. Indicele glicemic al acestei făini este aproape de două ori mai mic decât cel al făinii de grâu, având doar 35.
Permeat de zer

Permeat de zer

Permeatul este produs din lapte proaspăt pasteurizat degresat, obținut în urma ultrafiltrării laptelui pentru extragerea proteinelor și grăsimilor. Produsul este apoi uscat folosind tehnici avansate de uscare prin pulverizare. Produsul este uneori denumit „zer degresat”, atunci când este obținut din zer. Datorită faptului că permeatul de zer este bogat în lactoză, dar are un conținut scăzut de proteine, poate fi utilizat pentru producția de dulciuri, produse de panificație și grăsimi. De asemenea, este adăugat la producția de înghețată, brânzeturi topite, băuturi și cosmetice.
Phos Zn - Inductor de Rezistență a Plantelor cu Zinc

Phos Zn - Inductor de Rezistență a Plantelor cu Zinc

PHOS Zn este un indus de rezistență cu zinc care a fost dezvoltat pentru a preveni și rezolva deficiențele de fosfor și zinc și pentru a îmbunătăți germinarea semințelor și postransplantarea. În plus, formularea are o funcție ascendentă și descendentă, permițând nutrienților să ajungă la toate organele plantei pentru a proteja cultura tratată împotriva factorilor biotici și abiotici. PHOS Zn sintetizează fitoalessină care are o activitate antifungică recunoscută. Emballage:1L - 5L - 20L - 1000L
Izolat de Proteină din Zer

Izolat de Proteină din Zer

Izolatul de proteină din zer este obținut prin concentrare și purificare a concentratului de proteină din zer pentru a reduce conținutul de grăsimi și carbohidrați din zer. Procesul poate fi realizat prin utilizarea separării prin membrană sau schimbului ionic. WPI este considerat un produs de cea mai înaltă puritate și concentrare a proteinelor.
Izolat de Proteină din Lactoza Clar 90%

Izolat de Proteină din Lactoza Clar 90%

Clear WPI 90% este un izolat de proteină din zer premium, conceput pentru a oferi o puritate și claritate excepționale. Obținut din surse lactate de înaltă calitate, acest produs trece prin procese avansate de filtrare pentru a elimina impuritățile și a atinge o concentrație de proteină de 90%. Cu aspectul său transparent, este ideal pentru formularea băuturilor și suplimentelor proteice clare și atrăgătoare vizual. Alt nume: Izolat de proteină din zer clar 90% Spec./ Puritate: 90% ( Alte specificații pot fi personalizate) Aspect: Pulbere albă Funcția principală: susținerea creșterii și reparării mușchilor Metoda de testare: HPLC
Preparatele enzimatice: Proteozym® N

Preparatele enzimatice: Proteozym® N

Proteozym® N ca preparat monoenzimatic conține bromelaină (enzime din ananas) și zinc. Proteozym® N susține o sinteză normală a proteinelor și menținerea oaselor, părului, unghiilor și pielii. Când și unde enzime? O „competență de bază” a enzimelor constă în reglarea, susținerea și accelerarea reacțiilor inflamatorii. Prin contribuția proteazelor și lipazelor la descompunerea fragmentelor celulare și îmbunătățirea microcirculației în focarul inflamator, acestea acționează antiinflamator, anti-edematos și, în cele din urmă, analgezic, adică reduc durerea. Deoarece cele mai multe procese patofiziologice, de la hematome la dureri articulare și cancer, sunt atribuite inflamațiilor sau cel puțin sunt însoțite de procese inflamatorii, enzimele pot fi utilizate și în cazul unui număr foarte mare de afecțiuni.
MAXILIV ENZYME DIGEST - Supliment Alimentar (Capsulă)

MAXILIV ENZYME DIGEST - Supliment Alimentar (Capsulă)

INGREDIENTE ACTIVE Amilază Extract de Zingiber Officinale Extract de Glycyrrhiza Glabra Bromelaină Lipază Protează Saccharomyces Cerevisia Hemicelulază Amilază: 175.0 mg Extract de Zingiber Officinale: 60.0 mg Extract de Glycyrrhiza Glabra: 60.0 mg Bromelaină: 40.0 mg Lipază: 40.0 mg Protează: 40.0 mg Saccharomyces Cerevisia: 40.0 mg Hemicelulază: 15.0 mg
ETICHETĂ ALBĂ AMINOACIZI PULBERE

ETICHETĂ ALBĂ AMINOACIZI PULBERE

Putem crea amestecuri de aminoacizi pentru a le integra în formulele dumneavoastră de suplimente nutriționale. Produse amestecuri de la 25 la 100 kg.
Proteină de Cartof

Proteină de Cartof

Proteina din cartofi este ulterior curățată, aburită și decojită. Amidonul este apoi extras cu apă pentru a forma o suspensie bogată în proteine, care este tratată cu acid și apoi uscată și pulberizată. Proteina din cartofi este o pulbere fină, pufoasă, de culoare gri deschis sau galben-verzui și are un miros tipic de cartofi uscați. Materia primă pentru producția de proteină din cartofi sunt cartofii de amidon de origine poloneză.
Făină de grâu bio tip 750 - 1kg

Făină de grâu bio tip 750 - 1kg

Făina de grâu tip 750 este obținută din fermele din Bieszczady, care au un certificat ecologic. Aceasta este unul dintre cele mai populare tipuri de făină, obținută din boabe de grâu măcinate. Grâul, datorită conținutului de proteină (gluten), conferă elasticitate produselor de panificație și le face să se sfărâme mai puțin. <strong>compoziție:</strong> grâu <strong>Valoare nutrițională la 100g</strong> Valoare energetică 1450KJ/342kcal - 17% RDA* grăsimi 1.8g - 2.6% dintre care acizi grași saturați 0.7g - 3.5% carbohidrați 68g - 26% dintre care zaharuri 0.5g - 0.6% fibre 2.9g proteine 12g - 24% sare 0.01g - 0.2% *valoare de referință a alimentelor <strong>utilizare</strong> făina de grâu tip 750 este perfectă pentru coacerea pâinii și a tuturor produselor de patiserie sărate și dulci. Ideală pentru clătite, vafe sau ca agent de îngroșare pentru supe și sosuri. <strong>Note</strong> A se păstra într-un loc uscat și răcoros, în ambalaj bine închis.
CEREALE ANTICE 50 - Amestec Concentrat pentru Pâine cu 3 Cereale și Secară

CEREALE ANTICE 50 - Amestec Concentrat pentru Pâine cu 3 Cereale și Secară

Produs semi-finis pentru producția de pâine din cereale antice, conținând făinuri din trei soiuri de speltă și făină integrală de secară. Format: 15 kg Dozare: 50%
Concentrat de Proteină din Lapte 80% (MPC)

Concentrat de Proteină din Lapte 80% (MPC)

Concentratul de Proteină din Lapte (MPC) este o pulbere de lapte foarte concentrată, care conține de obicei 80% proteină din lapte. Este obținut din lapte degresat proaspăt, pasteurizat, printr-un proces de filtrare, evaporare și uscare prin pulverizare. MPC este cunoscut pentru proprietățile sale excepționale de spumare, texturare, legare a apei și coagulare. Valoarea sa nutrițională excelentă se datorează concentrației ridicate de proteină. Are o durată de valabilitate de 24 de luni și este disponibil în saci de 25 kg și Big Bags. MPC este o alternativă viabilă la Laptele Prăjit Integral sau Laptele Prăjit Degresat, oferind niveluri comparabile de proteină.
Concentrat de Proteine din Lactoza Instant (WPC 80 Insta)

Concentrat de Proteine din Lactoza Instant (WPC 80 Insta)

Concentratul de proteine din zer 80 % instant (WPC 80 instant) este produs din zer dulce folosind un proces avansat de ultrafiltrare la temperaturi scăzute. De aceea, majoritatea proteinelor rămân intacte. WPC conține aproximativ 35 până la 90 % proteine din lapte. Această pulbere nu este aromatizată și poate primi orice aromă sau gust. WPC 80 Instant este utilizat în producția de înghețate, iaurturi, băuturi, produse din carne și, în principal, în nutriția sportivă. Concentratul instant se dizolvă ușor chiar și în apă rece. WPC 80 Instant este disponibil în pachete de 15/ 20/ 25kg sau „Big Bag” 500-1000kg. Durata medie de conservare a WPC 80 Instant este de aproximativ 12 luni. Conținut de proteine: min. 80 % Conținut de grăsimi: max. 8% Conținut de cenușă max. 3,5 %
Fosfat monocalcic (MCP)

Fosfat monocalcic (MCP)

Fosfatul monocalcic este obținut prin reacția dintre acidul fosforic și carbonatul de calciu. Ca element constitutiv al osului, fosforul este implicat în numeroase transformări biochimice importante. Fosfatul monocalcic de 25 kg se prezintă sub formă de pulbere fluidă sau granule mici de culoare albă sau gri. Este ușor de amestecat cu alte materii prime. Produsul este responsabil pentru dezvoltarea corespunzătoare a oaselor și țesuturilor, pentru funcționarea corectă a metabolismului și a sistemului nervos, precum și pentru creșterea productivității și a forței imunitare.
Magneziu Appleman 100G - Magneziu Puternic

Magneziu Appleman 100G - Magneziu Puternic

El forte de magneziu este un supliment dietetic sub formă liberă. Magneziul ajută la menținerea echilibrului electrolitic, contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și la menținerea oaselor sănătoase. Contribuie la reducerea senzației de oboseală și a fatigii. Magnesium Jabel este o formă organică foarte bine absorbită de magneziu. Conține o moleculă de acid malic, la care se leagă două molecule de magneziu. În acest fel, creează o sursă mare de magneziu și o biodisponibilitate ridicată a acidului malic. 3000mgw inclusiv: magneziu - 350mg - 93% RDA ** Valoare de referință pentru alimentație &nbsp; <strong> aplicare </strong> aproximativ 3 g (3 linguri de câte 1g) din amestecul de suplimente cu aproximativ 100-150 ml de apă rece sau băutura ta preferată, amestecă bine. Consumă imediat după preparare. &nbsp; <strong> Comentarii </strong> păstrați într-un loc inaccesibil copiilor mici.
CHIA BREAD 50 - Amestec Concentrat pentru Pâine cu Chia

CHIA BREAD 50 - Amestec Concentrat pentru Pâine cu Chia

Produs semifacturat pentru pâine cu semințe de chia, floarea-soarelui și dovleac. Pentru produse de panificație energizante, bogate în fibre, minerale și Omega-3. Format: 10 kg Dozare: 50%
KORN BREAD 50 - Semifabricat Concentrat pentru Pâine Întunecată cu Cereale și Semințe

KORN BREAD 50 - Semifabricat Concentrat pentru Pâine Întunecată cu Cereale și Semințe

Concentrat semipreparat pentru producția de pâine rustică închisă, cu miez moale și elastic, bogat în cereale, porumb extrudat și semințe. Format: 10 kg Dozare: 50%
Izolat de Proteină din Zer (WPI)

Izolat de Proteină din Zer (WPI)

Izolatul de proteine din zer este obținut prin concentrare și purificare a concentratului de proteine din zer pentru a reduce conținutul de grăsimi și carbohidrați din zer. Procesul poate fi realizat prin utilizarea unei separări prin membrană sau a unui schimb de ioni. WPI este considerat un produs de cea mai înaltă puritate și concentrare de proteine.
Proamine 80 WP - Produse Organice

Proamine 80 WP - Produse Organice

Compoziție: Azot 12%, aminoacizi 78% (origine vegetală).